Startovní listiny 2022 pro PČR U13, 15 a MČR U18 + informace

Všechny startovní listiny jsou k dispozici na webových stránkách ČSJu – hlavní stránka www.czechjudo.org a vpravo je sekce „Krátce“)

Startovní listina pro PČR mladších žáků a žákyň (U13) – Středočeského kraje (bylo trenérům již také rozesláno):

Závodníci jsou zařazeni v hm. kategorii, ve které naposled bodovali. Body mohou získat závodníci, pokud bodovali alespoň v jednom zápase (3. ze tří, 2. ze dvou atd. body nemohou získat)

Na webu ČSJu a v aplikaci Telegram naleznete celé startovní listiny pro republikové šampionáty mladších žáků, mladších žaček a starších žáků v Mladé Boleslavi.

Bližší informace k rozpisům PČR zveřejnil Mgr. Daniel NAVRÁTIL – sportovní ředitel ČSJu :

S ohledem na skutečnost, že vážení je možné pouze v místě konání soutěže a losování proběhne stejně jako u Českých pohárů vždy večer před soutěží, je nezbytné abyste pečlivě ověřili hmotnost svých svěřenců a svěřenkyň a následně ji zkontrolovali se startovní listinou.

Změna hmotnostní kategorie oproti startovní listině je možná pouze níže uvedenými způsoby, a to:

1)      během vážení dané věkové kategorie osobně u rozhodčích zajišťujících vážení.

2)      emailem na adresu sportovního ředitele ČSJu (navratil@czechjudo.cz), a to nejpozději do 20.00 hod. dne před konáním soutěže. Akceptován je pouze email, nikoliv telefonát či zpráva přes sociální sítě atd.!

Po skončení večerního vážení (20.00 hod.) již není možnost změnit hmotnostní kategorii a závodník nebo závodnice budou nalosováni v té hmotnostní kategorii, v které figurují ve startovní listině. Takto nalosovaný závodník nemá nárok na vrácení startovného.

Šampionát starších žaček je otevřenou soutěží a je nutné závodnice přihlásit v termínu od 17.10.2022 do 19.10.2022 do 23:00 hod. přes kalendář soutěží v Centrální evidenci ČSJu. Nepřihlášené závodnice nemají možnost startu!

Úplné odhlášení závodníků

Bude-li přihlášený závodník e-mailem na adrese navratil@czechjudo.cz odhlášen nejpozději do čtvrtka 20. 10. 2022 do 12:00 hodin, bude startovné jeho klubu vráceno. Startovné za později odhlášené závodníky se nevrací a propadá pořadateli.Oficiální informační platfoma pro účastníky soutěží řízených Sportovně-technickou komisí ČSJu. https://t.me/csju_souteze

 

 

Lucka

You may also like...

%d bloggers like this: